Escola Daina-Isard

English Summer Fun by Kids&Us Estiu 2017
Casals d'estiu en Anglès a l'Escola Daina-Isard

REUNIONS INFORMATIVES:
Dimecres 26 d'abril, 19:00 a l'Escola Daina-Isard
Dimecres 17 de maig, 19:00 a l'Espai T&T Kids&Us Olesa, Passeig del Progrés 68 (inscripció prèvia per mail: olesa.montserrat@kidsandus.es)

T'imagines fent una immersió en anglès i al costat de casa!!! Aprèn anglès d'una manera divertida i engrescadora i passa-t'ho molt bé als nostres casals.

Durant tot el casal farem immersió lingüística en anglès, d'una manera fàcil i divertida, mitjançant una sèrie d'activitats pensades pel nostre equip pedagògic, per a què els nens i nenes participin activament i així potenciar l'ús de l'idioma. Ens ho passarem molt bé jugant, cantant, ballant, fent manualitats i moltes més coses... en anglès!

LLOC: Escola Daina-Isard (c/ Cerdanya 15, Olesa de Montserrat)

EDATS: de 3 a 12 anys

DATES INSCRIPCIONS: del 27 d'abril al 31 de maig

TORNS: Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades.

SETMANES TEMÀTIQUES:

Hold on tight! (del 27 al 30 de juny). Els parcs d'atraccions són MOLT divertits i emocionants per a nens i nenes de totes les edats. Prepara't bé perquè et catapultarem a una setmana fantàstica. Pujarem a atraccions espectaculars i al•lucinants i potser guanyarem premis fantàstics al Parc d'Atraccions de Kids&Us!

Ancient Greece (del 3 al 7 de juliol). A l'antiga Grècia, la gent creia que els Déus ho controlaven tot. Aquests titans tenien poder sobre el cel, el mar i tots els éssers vius del món. Però fins i tot els déus tenien problemes com nosaltres. Vine a descobrir si l'Iris pot aconseguir que Zeus pari de plorar, si tres criatures mitològiques podran trobar el trident de Posidó i si tens el que cal per muntar al cavall Pegàs.

Pirates (del 10 al 14 de juliol). La vida al mar és d'allò més diversa i entretinguda! T'agradaria ser pirata per uns dies i no perdre cap detall de com convertir-te en un? Aquesta és la teva oportunitat! Pujarem a bord d'una setmana repleta de tresors amagats, mapes amb missatges secrets i lloros que no saben ser pirates!

Far West (del 17 al 21 de juliol). Al salvatge Oest hi havia moltes coses a fer: muntar a cavall, portar el ramat, punteria, etc. Prepara't bé perquè tots els nostres alumnes es convertiran en cowboys i cowgirls per aprendre a comportar-se com ells i fer activitats tan diverses com participar en un gran Saloon Fair amb activitats com la punteria, el ball country i moltes més coses!

Highland games (del 24 al 28 de juliol). Aquesta setmana donarem el tret de sortida a les grans Olimpíades del casal! Una setmana plena d'activitats i d'esport, on farem una cerimònia d'obertura i una de clausura, participarem en un gran torneig on ningú no podrà escapar-se de l'aigua i tant grans com petits ens demostraran les seves habilitats. Ready? Steady? Go!

Cada setmana es durà a terme una EXCURSIÓ que ens permetrà sortir de l'entorn urbà i entrar en contacte amb la natura. Per aquest estiu hem buscat espais verds, frescos, amplis i segurs on podrem gaudir de l'aire lliure.

ACTIVITATS DEL SUMMER FUN:
STORYTIME: Els monitors explicaran un conte per setmana que ajudarà als nens a contextualitzar el vocabulari i expressions que van aprenent.
SONG AND DANCE TIME: Amb l'ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica de la setmana farem representacions adaptades a cada grup d'edat.
CRAFTS: Es realitzen activitats plàstiques relacionades amb la temàtica de la setmana per treballar les diferents capacitats artístiques i creatives dels petits.
MONITORED GAMES: Els jocs i les activitats de psicomotricitat estan pensats per a cohesionar el grup, aprendre a compartir, esperar el torn...
WATER GAMES: És estiu, i el que més ens agrada és remullar-nos. Al casal, ho podrem fer diàriament amb els jocs d´aigua que ens preparen els monitors
LUNCH TIME: Aprofitarem el temps previ al menjar per introduir els nens el vocabulari i les expressions pròpies d'aquesta estona.
STAFF PERFORMANCE: Cada setmana, l'equip de monitors prepara una petita representació relacionada amb la temàtica que estem treballant.
MOVE YOUR BODY: Sessions dirigides en grup. Pots fer el circuit al so de la música?
I ELS DIVENDRES... PARTY TIME! Al acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal que tots junts puguem gaudir de tot allò que els petits han après. Els nens interpretaran els balls i les cançons ... en anglès!

RATI: 1 monitor cada 10 nens.

FRANGES HORARIES: Oferim el casal en 3 opcions horàries:
OPCIÓ A: de 9:00h a 17:00h
OPCIÓ B: de 9:00h a 15:00h (tots els dies excepte el dia de l'excursió i divendres que l'horari serà de 9:00h a 17:00h)
OPCIÓ C: de 9:00h a 13:30h (tots els dies excepte el dia de l'excursió i divendres que l'horari serà de 9:00h a 17:00h)

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:
Les inscripcions es faran online a través d'aquesta pàgina web https://www.englishsummerfun.com/inscripcions

Les places s´assignaran per rigorós ordre d'inscripció

Al fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitaria de l'infant, ja que us demanaran incloure el número i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant, que caldrà pujar a l'aplicació.
S'ha d'utilitzar els navegadors Google Chrome o Firefox: http://www.mozilla.org/es-ES/firefox/new/

Kids&Us Olesa de Montserrat, Passeig del Progres 31
93 117 44 32 - 672 270 402 - 672 670 048 / olesa.montserrat@kidsandus.es