ESCOLA SAGRADA FAMILIA

ENGLISH SUMMER FUN BY KIDS&US !

T´imagines fent una immersió en anglès i al costat de casa!!! Millora el teu nivell d'anglès d´una manera divertida i engrescadora i passant-t'ho d'allò més bé al nostre "English summer fun by Kids&Us".

REUNIÓ INFORMATIVA PER A PARES :pendent de confirmar  a LA SALA D'ACTES DE L'ESCOLA SAGARADA FAMÍLIA.

PER INFORMACIÓ PERSONALITZADA PODEU VENIR AL NOSTRE CENTRE KIDS&US de 9.30h A 13h I DE 17h A 20h.


INSCRIPCIONS ONLINE : pendent assignar data.

Un cop feta l'inscripció online, s'haurà de portar el full d'inscripció signat per el pare/mare o tutor al nostre centre Kids&Us Esquerra de l'Eixample amb el comprovant de transferència en horari de tarda.

Al fer la inscripció online, tingueu preparada la targeta sanitària de l'infant, ja que us demanaran incloure el número, i també un arxiu amb una foto de la cara de l'infant, que caldrà pujar a l'aplicació.
Les places s´assignaran per rigorós ordre d´inscripció.

LLOC ON ES DURÀ A TERME EL CASAL : Escola Sagrada Família - http://csfamilia.com

EDAT:Per a nens i nenes de 3 a 12 anys.

FRANGES HORARIES:
• OPCIÓ A: 9h a 13h excepte el dia de l'excursió de 9h a 17h i el divendres amb opció de tornar a la tarda de 16.15h a 17h per a al festa de final de setmana .
• OPCIÓ B: 9h a 17h
*Servei d'acollida de 8h a 9h/ 17h a 17.45h

Cada setmana tindrà una temàtica diferent. El fet de treballar per setmanes permet triar lliurement les dates sense que això perjudiqui de cap manera a l´adaptació al grup i a les activitats programades.

Cada setmana es durà a terme una excursió que ens permetrà sortir de l'entorn urbà i entrar en contacte amb la natura. Per aquest estiu hem buscat espais verds, frescs, amplis i segurs on podrem gaudir de l'estiu a l'aire lliure.
Els nens a partir de primer de primària realitzaran una segona sortida al matí per el barri on realitzarem activitats relacionades amb la temàtica de cada setmana.

TEMÀTIQUES

Pendent d'assignar temàtiques

I ELS DIVENDRES A LA TARDA... PARTY TIME!
A l'acabar la setmana temàtica, obrirem les portes del casal a les famílies per tal que tots junts puguem gaudir de tot allò que els petits han après. Els nens interpretaran els balls i les cançons ... en anglès!

Modalitat de pagament:
• 100% de l´import del casal en el moment de la matrícula.
• 50% de l´import del casal en el moment de la matrícula i el 50% restant abans del 5 de juny.
• Número de compte ES18 0081 0565 1100 0149 2860 / BSAB ESBB per fer transferència amb el nom del vostre fill/a

QUI POT FER LA INSCRIPCIÓ :
Cada persona pot inscriure els membres directes de la família i una altra família. Els pares i les mares o tutors que no puguin formalitzar personalment la inscripció, poden delegar-la a altres persones amb la condició que portin l'autorització dels pares. A aquesta autorització caldrà adjuntar una fotocòpia del DNI de qui autoritza i de la persona autoritzada.

ANUL·LACIÓ DE LA INSCRIPCIÓ:
Si s´anul.la la inscripció 15 dies abans de l'inici de l'activitat, Kids&Us Eixample Esquerra retornarà el 50% de l'import ja pagat de l'activitat.

Un cop iniciada l´activitat, no es farà cap devolució de l´import . Només es farà una excepció en aquells casos que, per causes mèdiques justificades (caldrà presentar el certificat metge), el nen/a no pugui participar del 100% de l´activitat que tenia programada. En aquests casos també es retornarà el 50% de l´import.

PER A MÉS INFORMACIÓ contacteu amb nosaltres a :

KIDS&US Esquerra de l'Eixample C/ Aragó, 120 bxs
 Mob.: 668 56 36 57
eixesquerra@kidsandus.cat
https://www.facebook.com/kidsandusesquerraeix/
Xavier Abelló
Soraya Aguilera

Horari d'oficinia
Matí:  de 9.30h a 13h
Tarda: de 17h a 20h

 

Blog

Platja Castelldefels

IMG-20170628-WA0007.jpg

Els alumnes de 2n a 6è estem pasant un dia esplèndid a la platja!!


El matí de dimarts

9EACFE9C-F524-4112-A76C-EF4F9EFCA072.jpg

El matí ha començat tranquil avui, han estat jugant i cantant abans de refrescar-se amb els Jocs d'aigua i començar a cremar energia amb activitats a l'exterior. 

Llegir més

Ens acompanyeu de PICNIC?

IMG_9273.JPG

Amb un dia tan assolellat com aquest dilluns no ens podem resistir i hem de fer activitats a l'aire lliure, sembla que avui ens han convidat a fer un Pícnic. Ens acompanyeu?

Llegir més

Goodbye Swamp

IMG_9251.jpg

Avui ens acomiadem d'una setmana plena d'aventures, on hem gaudit de múltiples activitats. Els més grans han realitzat gymkhanes i han anat a navegar mentre els més petits gaudien d'activitats fetes a la seva mida i han ajudat al Marshall a sentir-se més còmode en el seu aiguamoll. 

Llegir més

DIes fets a mida

IMG_2369.JPG

Ahir vam anar d'excursió i ens vam separar petits i grans per poder gaudir d'un dia ple d'activitats fetes a mida dels exploradors del nostre casal.

Llegir més

Swamp!

IMG_9058.jpg

Avui ens hem endinsat en SWAMP una setmana que passarem en remull entre els nous convidats com les piranyes, els cocodrils i el Marshall "The swamp monster".
Hem gaudit d'un viatja mogut pel riu amb l'Edmond i la Hilary que s'han quedat atrapats en una cova, hi hauà finalment monstres al voltant?

Llegir més

Ja es divendres!

IMG_9038.jpg

Ja torna a ser divendres
Una vegada més la setmana ha volat com el vent, i aquest viatge en el temps ha arribat al seu final.
Els cavernícoles del summerfun han col·laborat molt amb en Trig , el Rex i el Travis.
Ha sigut una setmana on tots han demostrat les seves habilitats manuals, amb la joieria i les disfresses i l'ús d'eines rudimentàries,
S'han convertit en uns experts.

Llegir més

Dies plens d'aventures

unnamed.jpg

Els nens i nenes de les cavernes de Kids and Us han passat dos dies plens d'aventures.
Ahir van passar el dia a la natura i els més petits van gaudir d'un dia en remull i ple de jocs amb les teachers que els acompanyaven.
Els més grans ahir van experimentar l'adrenalina d'estar penjats als arbres i van aconseguir tots els ingredients necessaris per a la poció màgica d'en Trig, el cavernícola.

Llegir més

"Con las manos en la massa"

IMG_20160711_121623128.jpg

Els nens i nenes de les cavernes aquesta setmana estan demostrant ser del tot més hàbils amb les mans. Tots plegats estan fent unes obres artístiques d'allò més especials.

Llegir més

Comença CAVEMAN!

IMG_8822.jpg

Avui els nostres nens i nenes han conegut als nous personatges, han jugat amb els dinosaures i han escoltat la seva peculiar història i finalment han compartit una estona amb en TRIG, un nen de les cavernes que necessita la nostra ajuda!

Llegir més

Dies passats per aigua

IMG_8739.jpg

Ahir va ser dimecres i vam gaudir tots junts d'un dia a l'aire lliure. El sol apretava amb força però els nostres detectius van passar-s'ho d'allò més bé entre les tirolines i els animals mentre es refrescaven.

Llegir més

Els detectius tenen les piles carregades

IMG_8689.jpg

És dimarts i ja estem tots molt ben preparats per a resoldre els misteris com a veritables detectius. Aquest matí hem rebut una carta de Charlotte the cookie, on ens ha explicat la nova pista, que ens ajudarà a resoldre l'enigma.

Llegir més

Comença MARVELLOUS MYSTERIES!

IMG_8652.jpg

La setmana passada va acabar de la millor manera possible, els nostres aventurers van ajudar a SIMON the SUNFLOWER a trobar els seus nous companys de viatge, i van ensenyar als pares i mares uns bonics balls i tots junts van transformar el pati de l'escola en un increïble museu vivent!!

Llegir més

Dies passats per aigua

IMG_20160629_115804.jpg

Ahir vam anar d'excursió a la piscina de Terrassa. Vam passar un dia fantàstic tots junts.

Llegir més

El Summer ja ha arribat!

Mural day 1.jpg


Avui hem iniciat la setmana amb Madness at the Museum.

Llegir més

Ja hem començat a organitzar els grups!

1b.FacebookProfile_180x180.jpg

Avui, l'equip de direcció de l'English Summer Fun hem començat a crear els grups... Dues setmanes abans de l'inici del casal us farem arribar l'enllaç i el password per accedir-hi.

Llegir més

TEMÀTIQUES i ACTIVITATS ESPECIALS

10454404_808487612496873_473265325493553404_o.jpg


Del 27 de juny a l' 1 de juliol : Madness at the Museum
Entrarem dins un museu ben esbojarrat on totes les obres d'art cobren vida! Acompanyats d'uns guies molt peculiars i divertits viurem moltes aventures i ens endinsarem dins d'un món màgic.
Activitats especials: Farem el nostre propi museu! Tots els alumnes exposaran pels passadissos l'obra d'art que hauran fet durant la setmana i les famílies podran visitar aquest museu i gaudir del millor art a la festa de divendres!

Del 4 de juliol al 8 de juliol: Marvellous Mysteries
Ens esperen un munt de misteris per resoldre! Haurem d'estar a l'aguait per poder seguir les pistes com vertaders detectius i poder esbrinar on es troben els elements perduts i qui s'ha dedicat a amagar-los!
Activitats especials: Durant aquesta setmana, els alumnes hauran de transformar-se en investiga-dors! Hauran de trobar un codi secret per desxifrar un missatge escrit amb símbols per resoldre el misteri!

Del 11 al 15 de juliol: Cavemen
Viatjarem en el temps i coneixerem els primers homes i dones de la història! Acompanyats d'un petit cavernícola anomenat Trig aprendrem com caçaven, com jugaven i com van descobrir el foc!
Activitats especials: Viurem una autèntica Troglodyte Party! Menjarem cantarem, farem jocs temà-tics i coreografies ben engrescadores! Quins seran els guanyadors de cada grup d'edat en aquesta festa?

Del 18 al 22 de juliol: Swamp Life
Descobrirem un pantà ple de monstres molt divertits que no aconsegueixen fer por a ningú! Junt amb els exploradors Hilary i Edmund, ens endinsarem dins un món d'aventures i misteris.
Activitats especials: Els alumnes d'infantil viuran la gimcana d'aigua més divertida, mentre que els alumnes de primària tindran una batalla amb aigua especial de colors! Ens ho passarem genial tacant als demés tant com puguem!

Del 25 al 29 de juliol: Picnic
Com podem passar un dia d'estiu? Anant de pícnic! Gaudirem d'activitats on aprendrem a conèixer els diferents elements del camp i el bosc que ens ajudaran a construir els nostres propis jocs.
Activitats especials: Organitzarem un "mercat" on els nens i nenes podran comprar l'esmorzar amb uns diners molt especials i muntarem el nostre propi pícnic a l'escola!

Llegir més

L'English Summer Fun by Kids&Us 2016 ja és aquí!

img-FB-Summer-Fun-404x404px-school-of-english.png

Estigueu atents, el 14 d'abril a les 9.00h del matí obrirem el príode d'inscripció ONLINE.